Lessen Yoga Meditatie – Himalayan Institute Voorburg

Authentieke yoga meditatie van de Himalaya Traditie


Locatie:

Van Halewijnplein 14
274 VC Voorburg


YOGA MEDITATIE
is voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke en geestelijke conditie.

YOGA is HARMONIE
met lichaam, adem, geest en ziel.

YOGA MEDITATIE
maakt onze geest een-puntig en brengt ons terug naar de
ALTIJD KALME INNERLIJKE NATUUR.

Volg nu een proefles
Zowel beginners als gevorderden


LESSEN EN TIJDEN

Maandag
19.30-21.00

Donderdag
09.00-11.00

Prive-lessen
behoren tot de mogelijkheid


Docent:

Heleen Rodenhuis

Er wordt in KLEINE GROEPJES les gegeven, zodat de studenten op hun eigen niveau kunnen functioneren, en een persoonlijke begeleiding genieten.

Zie Yoga Voorburg voor de complete cursusinformatie en aanmelden.

Direct aanmelden? klik op Aanmelden
Vragen? Meer info? klik op ContactWetenschappelijk onderzoek naar yoga en de therapeutische effecten ervan wijzen uit dat meditatie spanning vermindert en mensen vitaal houdt. De verschillende yogatechnieken, stellen je in staat je gezondheid te verbeteren evenals je functioneren in de maatschappij en het dagelijks leven. Je leert invloed uit te oefenen op het autonome zenuwstelsel. Het effect is ontspanning van lichaam en geest, zodat ontspanning, door de dag heen, onder alle omstandigheden ontstaat. Yogabeoefening is een zeer effectief middel tegen stress en de gevolgen ervan. Stress ondermijnt het immuunsysteem, met als gevolg dat ziektes kunnen toeslaan. Yoga heeft een preventieve werking m.b.t. ziekten. Yogameditatie heeft deze heilzame uitwerking omdat zij – en dit is het werkelijke doel van yoga – je leidt naar de kern van je bestaan en jezelf, op alle niveaus. Andere gunstige effecten hebben betrekking op, onder andere, je mentale, emotionele en fysieke weerbaarheid, concentratievermogen, geheugen, creativiteit, intuïtie, geestelijk evenwicht.

Yogawetenschap houdt zich bezig met het lichaam, de ademhaling, de geest, de ziel en ook het universum. Zij is zowel praktisch als theoretisch.