Heleen Rodenhuis

Heleen Rodenhuis is een gekwalificeerde yogadocente, aangesloten bij het Himalayan Institute, U.S.A. Zij beoefent al meer dan 18 jaar Yoga en Meditatie en geeft sinds 1998 les. Heleen kan zich goed afstemmen op de individuele student in de groep, zodat de studenten op hun eigen niveau kunnen functioneren.

Zij heeft een stabiliserend tempo in een rustige sfeer, hetgeen herstellend werkt en nieuwe energie aan de cursisten geeft op elk niveau.
Zij is open naar haar studenten en geeft helder en systematisch uitleg over spirituele en persoonlijke vragen, zodat de cursisten deze informatie in de les en ook buiten de les in hun dagelijkse leven kunnen toepassen. Zij heeft een kalmerende stem, vooral tijdens de diepe ontspannings- en meditatie-oefeningen.

Heleen heeft gestudeerd aan – en is gecertificeerd door – het Himalayan Institute van Yoga Wetenschap en Filosofie, Honesdale, Pensylvania, U.S.A., dat gesticht is door Swami Rama in 1971 om een brug te slaan tussen de eeuwenoude wijsheid uit het Oosten en de moderne wetenschappelijke benaderingen van het Westen. Heleen heeft 2 jaar (1997-1998) in Honesdale gewoond, gestudeerd en yogalessen gegeven.