Heleen Rodenhuis

Heleen Rodenhuis beoefent al meer dan 25 jaar yoga en meditatie en geeft sinds 1998 les.

Zij heeft gestudeerd en is gecertificeerd bij het traditionele Himalayan Institute van Yoga Wetenschap en Filosofie, Honesdale, Pensylvania, U.S.A., waar zij 2 jaar (1997-1998) woonde, studeerde en les gaf.

Ben je op zoek naar een senior leraar die jou vanuit haar brede kennis en ervaring kan ondersteunen of begeleiden? Dan ben je bij Heleen op het juiste adres.
Heleen geeft op heldere en systematische wijze uitleg als het gaat om vragen op spiritueel en/of persoonlijk vlak en stemt zich moeiteloos af op de individuele student. Zij staat bekend om de rust die zij uitstraalt en om haar kalmerende stem; vooral tijdens diepe ontspannings- en meditatie oefeningen.

Heleen bezoekt voor bijscholing jaarlijks Workshops/Seminars/Stilte Retraites van de Himalayan Insittute in Nederland, België, Engeland, U.S.A. en India.
De inhoud van de bijscholingen is het beoefenen van Raja Yoga, de Yoga Sutras van Patanjali, Meditatie/Japa/Silence, enz.

Voor individuele ondersteuning en/of begeleiding neem dan contact op met Heleen of bel 06-22414683 voor verdere informatie.

Heleen Rodenhuis
van Halewijnplein 14
2274VC Voorburg