Quotes van Cursisten

 

“Het is een prettige ervaring om aan de yogalessen deel te nemen. Ik ben blij met de heldere uitleg en begeleiding. Ik krijg meer het gevoel dat me iets wordt aangeleerd dan dat ik alleen mag meedoen. Het komt op mij authentieker over dan ik gewend ben van andere plekken.”
–Marc–

“Toen ik aan yoga begon had ik het beeld dat ik me fysiek in allerlei onmogelijke bochten en knopen moest wringen. Dat viel mee en het verrassende was dat ik mentaal en emotioneel uit de knoop raakte.”
–Marlies–

Ik pieker tegenwoordig veel minder door de yogalessen. Ik ben ook veel geduldiger geworden en heb veel meer energie en levenslust.

Rob

De yogalessen zijn een echt rustpunt in de week geworden, het helpt me de stress buiten de deur te houden en opgeruimder te leven. Ik ervaar veel meer balans.

Jeannette

Door de yogalessen van Himalaya yoga heb ik veel meer rust in m’n hoofd gekregen en ga ik niet meer zo gehaast en gestresst door het dagelijkse leven. Ik kan veel beter onderscheiden wat moet en niet moet.

Frans

Ik ben achter in de 50, doe nu 2 jaar yoga en ben nu leniger dan ik ooit was. Ik wist niet dat dit kon en dat het met zo weinig inspanning kon. Het lijkt wel of ik ook mentaal en emotioneel leniger ben geworden.

Cees

Thuis zeggen ze dat ik in allerlei opzichten ten goede ben verandert, dat ik een veel beter humeur heb. Ik heb ook echt meer plezier in het leven. Ik wijt dat aan de yogalessen.

Wim

Regelmatig kwam ik terecht in de “groef” van bepaalde herinneringen, waardoor ik mezelf uit balans haalde. De yogalessen van Himalaya Yoga hebben me geholpen dat ik dit nu bewuster ervaar en er ook wat aan kan doen.

Eva

Ik ben energieker, happier, opgeruimder en ben veel stressbestendiger, het lijkt wel of de dingen me minder aantasten. Ik kijk anders naar mezelf en de wereld om me heen.

Hans

Na de eerste les al heb ik zo goed en lang geslapen, dat was lang geleden. Na enige tijd is zelfs m’n altijd aanwezige hoofdpijn verdwenen, fantastisch.

Yvonne

Ik word al heel lang geplaagd door een vervelende kwaal die me erg kan beperken. De yogalessen hebben me langzaam aan gegeven dat ik er veel beter mee om kan gaan en het lijkt wel of de ziekte zich steeds meer terugtrekt of minder op speelt.

Heleen

De lessen bij Himalaya Yoga hebben me gegeven te zijn wie en zoals ik ben; puur, zonder “masker”.

Annette

Het geeft bevestiging van wat ik weet, voelt als een samenvatting/concentratie van wat ik gelezen, gehoord en ervaren heb.

Jules

Ik heb door de Himalaya yoga geleerd dat je bent zoals je bent, omdat je wilde zijn zoals je bent. Je kunt worden wie je wilt/zoals je wilt zijn”.

Marjo

Ik merk ook dat ik het prettig vind nu stap voor stap a.h.w. “geleid” te worden in mijn ontwikkelingsproces.

Arjan

Ik heb altijd geprobeerd mijn kracht/waarheid/erkenning ergens anders vandaan te halen. Himalaya Yoga heeft me geleerd dat ik dit alleen bij mezelf kan vinden door naar binnen te keren en ontdekken wie ik ben en wat bij me past. En van daaruit mijn weg gaan.

Marjolijn

Vanuit wat ik geleerd heb bij Himalaya yoga kan ik beter mijn eigen weg gaan en ervaar ik beter mijn fysieke en emotionele grenzen.

Helena

Door de lessen bij Himalaya Yoga word ik me bewuster van mijn perfectionisme en veeleisendheid, vooral naar mezelf toe. Dit nu te ervaren helpt me hier langzaam losser in te worden.

Ellen

De yogalessen hebben me geholpen regelmaat aan te brengen op gebied van eten, slapen, werken, studeren en ook bewust “niets doen” helpen me fysiek, mentaal en emotioneel met mezelf verbonden te blijven.

Henk

Vanaf mijn eerste kennismaking met Himalaya Yoga voelde ik een verbinding, zonder te weten waarom precies; een diep gevoel. Wat mij aanspreekt is dat de kennis zuiver en oorspronkelijk is, niet aangepast aan Westerse of persoonlijke maatstaven. Ik ben op zoek naar kennis op gebied van yogabeoefening, yogafilosofie en achtergronden; naar verdieping en verrijking.

Marleen