Yvonne Dekker

Sinds 2005 is de praktijk YogaWise van Yvonne Dekker voor velen een haven van rust, aandacht en persoonlijke ontwikkeling. Yvonne volgde de intensieve internationale Himalayan YogaMeditation Teachers Training vanuit Rishiskeh, India.

Haar leraren waren en zijn tot op de dag van vandaag zeer ervaren yogi’s en meesters uit een duizenden jaren oude traditie van kennisoverdracht uit de Himalaya’s.

Body – Breath – Mind – Soul. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden. Jij bepaalt wat je nodig hebt en waar je wilt insteken, of het nu je lichaam, adem, mindfulness of spiritualiteit is. YogaWise biedt Individuele coaching, YogaMeditatie groepslessen en een Verdiepingsgroep. Je krijgt advies en in alle gevallen zorgvuldige ondersteuning en begeleiding.

Yvonne zegt daarover: “Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en begeleiden in hun proces naar een gezond, harmonieus en zinvol leven via bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ik help mensen die spanning, onrust en/of onvrede ervaren. Dit kan gaan over fysieke klachten, een verstoorde ademhaling, een overbezette mind of een geblokkeerde hartverbinding. Samen zorgen we ervoor dat je rustiger en vrijer in het leven komt te staan. Je leert te vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid.

Mijn manier van lesgeven en coaching kenmerkt zich door een zorgvuldige en praktische benadering. Graag leg ik uit waarom ik iets zeg of doe en bied ik je concrete middelen aan om mee aan het werk te gaan. Ik houd van openheid en humor in mijn relaties. De diversiteit en eigenheid van de mensen die mijn praktijk bezoeken vind ik heerlijk. Ik ben van harte bereid buiten de geijkte paden te gaan en wat onmogelijk lijkt mogelijk te maken. Ik laat je zien dat de klassieke yoga ook vandaag nog springlevend is! Hoe je kan leren de juiste vragen aan jezelf te stellen. En te vertrouwen op de antwoorden die diep binnen in je gehoord willen worden.”

Yvonne studeerde Vergelijkende Literatuurwetenschap en werkte voorheen voor verschillende sociale en culturele non-profitorganisaties in Nederland en Zuid-Afrika. Tevens is Yvonne gekwalificeerd HBO-Verpleegkundige..