Sandra Hernandez Martinez

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in een klein dorpje in de bergen van Zuid Spanje, waar meer dan de helft van de bevolking in grotten woont. Daar heb ik op twaalfjarige leeftijd voor het eerst kennis gemaakt met yoga. Bij een invalkracht op ons kleine schooltje kon een kleine groep kinderen s’avonds yogales volgen. Geweldig..

 Jammer genoeg moest ze al snel weer terug naar de stad. Ik zag haar nooit meer, maar de yoga is bij mij gebleven.

Pas toen ik 34 was, nadat ik veel verschillende dingen had uitgeprobeerd, bracht het universum mij naar de Himalaya Yoga-Meditatie Traditie, waarin ik vijf jaar geleden werd geïnitieerd. Daarna ben ik de opleiding tot yogadocent in de Traditie gaan volgen. Inmiddels heb ik het eerste niveau van de opleiding behaald en ben ik een gecertificeerd yogadocent van de Traditie.

De laatste 2 jaar geef ik, op vrijwillige basis, yogales aan volwassen, mensen met een lager inkomen, en sinds een paar maanden ook aan moeders met kleine kinderen. Vanaf September 2016 verzorg ik ook yogacursussen voor oudere kinderen en ouderen, vanuit mijn yogastudio in Macharen. Naast de yogapraktijk ben ik ook actief als docent Spaans.

Regelmatig reis ik naar India om mij verder te verdiepen in mijn yogastudies.