Marilyn Verkleij

Marilyn is opgeleid tot Raja yogadocent in de Himalaya Yoga Meditatie Traditie (RYT 400); zij is ook geïnitieerd in deze traditie. Zij beoefent intensief yoga vanaf 1994 en is sinds die tijd leerling geweest (Hatha en Raja Yoga, Meditatie & Yoga-filosofie) van Magda Hoogerwerf, een directe leerling van Saswitha.

Marilyn is opgeleid tot Raja yogadocent in de Himalaya Yoga Meditatie Traditie (RYT 400); zij is ook geïnitieerd in deze traditie. Zij beoefent intensief yoga vanaf 1994 en is sinds die tijd leerling geweest (Hatha en Raja Yoga, Meditatie & Yoga-filosofie) van Magda Hoogerwerf, een directe leerling van Saswitha. Zij heeft kennis gemaakt met meerdere yoga stromingen en heeft vele yoga workshops en trainingen gevolgd en ook gegeven.

Daarnaast is Marilyn wetenschappelijk onderlegd in de Life Sciences en heeft zij na het behalen van haar doctorstitel vele jaren in binnen- en buitenland gewerkt als universitair docent in de cel- en medische biologie. Marilyn heeft veel kennis verworven in – en passie ontwikkeld voor – de nieuwste visie op de cel en medische biologie evenals de integratie hiervan met de oude wijsheid uit het oosten, vanuit Yoga en Ayurveda (= the Sciences of Life). Gecombineerd met haar training als coach is het haar missie mensen te begeleiden

Deze kennis en ervaring, gecombineerd met haar training als coach, maken het mogelijk voor Marilyn haar missie te verwezenlijken: het begeleiden van mensen op een pad naar balans, zelfontwikkeling en groei.