Trix Dekkers-Heezius

Mijn naam is Trix Dekkers-Heezius. Vanaf eind jaren negentig geef ik in Driebergen lessen in yoga en meditatie. De eerste tien jaren van mijn beroepsleven was ik werkzaam in de verpleging en de zorg voor verslaafden. Daarna heb ik in de modewereld en de internationale uitgeverij een aantal jaren kennis gemaakt met heel andere kanten van het leven. .

Terwijl ik me vervolgens een tijdlang op het moederschap ben gaan concentreren heb ik me tegelijk ook verdiept in de spirituele zoektocht van de mens en in yoga.

Op het Saswitha Instituut heb ik mijn basisopleiding tot yoga-docent gevolgd in de klassieke, eeuwenoude traditie. Een aantal jaren terug kwam ik in Rishikesh, India, in aanraking met de authentieke Himalaya Yoga Meditatie Traditie. Daar heb ik mijn yogastudies verder kunnen verdiepen door de lerarenopleiding van de Traditie te volgen. Het is zo’n geweldig boeiende wereld die je binnengaat, dat ik nooit uitgestudeerd zal zijn. In de 15 jaar die ik nu als yogadocent werk, heb ik al voordat ik begon aan de docentenopleiding van de Himalaya Traditie allerlei vervolgstudies en aanvullende cursussen gedaan, onder meer bij Ron van de Post (Yogaschool Nijmegen) en Koos Zondervan (Kashmir Yoga).

De rijkdom die ik hiermee ontvang wil ik graag met anderen delen, maar ik probeer vooral te zorgen dat iedereen na afloop van een yogales verfrist en ontspannen naar huis gaat.